Život

Ponedeljak, 22.03.2021.

13:36

Tužilaštvo potvrdilo: Danijela Štajnfeld imenovala navodnog izvršitelja

Glumica Danijela Štajnfeld dala je iskaz o okolnostima silovanja u policiji u prisustvu zamenika javnog tužioca, rekli su iz Tužilaštva nakon saznanja da je glumica otkrila identitet osobe koja ju je silovala.

Izvor: B92

Tužilaštvo potvrdilo: Danijela Štajnfeld imenovala navodnog izvršitelja
Foto: Pakhnyushchy/Shutterstock

Prema navodima domaćih medija, Danijela Štajnfeld je navodno otkrila da je "moćnik iz filmske industrije" glumac Branislav Lečić.

Iz Višeg javnog tužilaštva rekli su da je tačno da je glumica u davanju iskaza imenovala eventualnog izvršioca.

"Ona je otkrila identitet eventualnog izvršioca. Dalje se radi na prikupljenju dokaza", kažu za "Blic" u Višem javnom tužilaštvu.

Danijela Štajnfeld: "Dala sam snimak silovatelja i iskaz nadležnima i od njih ništa nisam čula"

Podsetimo, domaći mediji pisali su da se glumica nalazi u Beogradu i da je navela Višem javnom tužilaštvu da je glumac Branislav Lečić misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao. Lečić je za "Blic" naveo da ne zna ništa o tome.

Tužilaštvo pokreće istragu o silovanju glumice iz Srbije? "Nešto se strašno dogodilo noćas"

"Moram da dobijem zvaničnu informaciju, imaću posle toga komentar", rekao je Branislav Lečić.

"Ne mogu da imam komentar na jednu tako osetljivu temu, dok iz Tužilaštva ne dobijem poziv i ne dobijem crno na belo da me je optužila za takvu stvar", rekao je glumac domaćim medijima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: