Zvezda serije "Vesele sedamdesete" šokirala svet: "Majka me je naučila bulimiji"

Kao autorka knjige "Vi i ja, kao majke: Sirovi i iskreni vodič za majčinstvo", zvezda serije "Vesele sedamdesete" i "Narandžasta je nova crna" (Orange is the new black), Laura Prepon iskreno piše o svojoj borbi sa bulimijom od koje je patila kada je bila tinejdžerka i o tome kako je njena majka Mardžori Prepon doprinela čitavoj situaciji.

Život

Izvor: B92

Petak, 27.03.2020.

11:28

Zvezda serije
Foto: GettyImages, Jason Merritt / Staff

"Moja majka me je naučila bulimiji. Počela je kada sam imala 15 godina i trajala je do kasnih dvadesetih", rekla je glumica, prenosi magazine "Pipl".

Prema Preponovoj, koja je sada majka dvoje dece, njena borba sa poremećajem ishrane počela je nakon što joj je rečeno da izgubi 25 kilograma na otvorenom kastingu agencije za modele. U to vreme imala je samo 15 godina.

Prema navodima medija, gubitak kilograma postao je njen i mamin "zajednički projekat". Ona se prisetila kako se njena majka, koja je bila bulimična na fakultetu, svakodnevno merila. Glumica je na kraju imala samo 55 kilograma.

"To je bila naša zajednička tajna. Mislim da je pokušavala da mi pomogne na svoj način", rekla je Preponova.

Sve ove godine kasnije, sada 40-godišnja zvezda fokusira se na sadašnjost zbog Mardžori, koja ima Alchajmerovu bolest.

"Ne želim da se ljutim na nju, posebno sada, jer ne znam koliko nam je vremena ostalo", rekla je ona za "Pipl".

Nadolazeća knjiga, "Vi i ja, kao majke: Sirovi i iskreni vodič za majčinstvo", dostupna je od 7. aprila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: