Zatekla je čudovište iz horor filma u svom domu, a mnogi su joj savetovali da ga istera vatrom FOTO

Verujemo da nije svejedno videti ovakvo čudovište u kući. Jedna žena doživela je pravi šok i horor scenu kada se vratila kući i zatekla ogromnog pauka koji je visio sa plafona.

Život

Izvor: B92

Sreda, 31.07.2019.

12:20

Zatekla je čudovište iz horor filma u svom domu, a mnogi su joj savetovali da ga istera vatrom FOTO
Foto: Depositphotos/olly18

Lari Klark obratila se putem društvenih mreža za pomoć kako da se reši ogromnog pauka, a jedan šaljivdžija joj je napisao da treba da spali celu njenu kuću. Rekla je da je pokušala da ga otera, ali kako je on veličine veće ljudske šake nije uspela.

"Da li neko može da ukloni ovo iz moje kuće? Odmah!", napisala je.

Dobila je mnogo komentara, ali nažalost ništa korisno. Jedan joj je savetovao da ga ubije vatrom, drugi su je savetovali da izbegava bilo kakvu agresiju prema veoma otrovnom pauku. "Savetujem vam da ne isprobavate ideju o dezodoransu i upaljaču, jer tako možete da spalite celu kuću", napisala joj je jedna gospođa.

Njen poziv je konačno urodio plodom, pa je pauk premešten iz njene kuće i otišao slobodno da sebi pronađe neki drugi plafon. Ova vrsta paukova je poznata i kao dlakava tarantula i poznati su po tome da se tek tako pojavljuju u kućama i plaše ljude.

Nazivaju ih lovcima, jer su sjajni lovci i poznati su po veličini. Jedan prosečan pauk lovac može da dostigne i do 15 centimetara, piše britanski "Metro". Koriste otrov kako bi paralisali plen, bilo da je to životinja ili čovek. Ujed ovog pauka nije opasan po ljude, ali nesumnjivo može da bude bolan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: