- Vesti -

One više ni ne pokušavaju da sakriju privlačnost koju osećaju jedna prema drugoj

Nakon pretpostavki da su se i zvanično rastale, Kristen Stjuart i Stela Maksvel veoma strastveno su pokazale da to baš i nije tako...

Izvor: B92
Podeli
Foto:gettyimages/Pascal Le Segretain
Foto:gettyimages/Pascal Le Segretain

Na palubi jahte kojom su plovile duž obale Amalfi, na kojoj je bila primetno opuštena atmosfera, glumica i manekenka nisu ni pokušale da sakriju privlačnost koju osećaju jedna prema drugoj.

Dvadesetdevetogodišnjakinje koje su tada zajedno uživale u vinu, imale su probleme u vezi koji su uglavnom bili izazvani velikom količinom obaveza i putovanjem mlade glumice u Nemačku, zbog snimanja filma, piše britanski Metro.

Zvezda "Sumrak sage" Kristen Stjuart "poznata" je po svojim ljubavnim "izletima". Najčuveniji od svih je bio kada je svog kolegu Roberta Petinsona, sa kojim je u to vreme bila u vezi, prevarila sa oženjenim Rupertom Sanderom.

Nakon toga je objavila svoju biseksualnost i priznala da, od kada se tako deklarisala, više zbunjena svojom seksualnošću.

Kristen i Stela, sad kad više ništa ne kriju, pa mogu da budu opuštene, uživajući u hodanju po dasci na brodu, skakanju u more i maženju pred svima.

strana 1 od 130 idi na stranu