- Vesti -

Dobričina i još gospodin čovek! Mnogima je promakao ovaj detalj

Zvezda filmova o Džonu Viku, holivudski glumac Kijanu Rivs, poznat je po svojoj skromnosti i dobroti, a gotovo da nema osobe koja o njemu nema samo reči hvale.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty/Frazer Harrison / Staff
Foto: Getty/Frazer Harrison / Staff

Pročitajte još:

Dobri dečko Holivuda priznaje: "Usamljen sam, priželjkujem ljubav"

Kijanu Rivs objasnio: Holivudski glumac opet pokazao koliko je "običan"

Da li je baš on najveća "faca" Holivuda? VIDEO

Kad god neko istakne koliko je on skroman i pažljiv, glumcu bude neprijatno, jer kako je mnogo puta izjavio, njemu je to najnormalnije ponašanje, prenosi Independent.

Junak filmova "Matriks" tako je opet došao u žižu javnosti, nakon što su njegovi fanovi primetili jedan detalj. Naime, oštrom oku njegovih obožavalaca nije promaklo da se Kijanu gotovo na svakoj fotografiji namesti u istu pozu. Kad pogledate fotografije sa fanovima, izgleda kao da ih on na njima grli, a u stvari ni ne oslanja ruku na onog sa kim se fotografiše.

Između njega i onoga sa kim se fotografiše uvek postoji određena distanca.

Mnogi su u komentarima na Tviteru pisali da je glumac samo pažljiv i da neće da ugrožava lični prostor osobe sa kojom se fotografiše.

"Možda smatra da mu taj s kim se slika nije dao pristanak da ga zagrli", jedan je od komentara na ovu fotografiju.

Dok su se ljudi na društvenim mrežama raspravljali zbog čega se on tako ponaša, nije nepoznato da je i sam Rivs u nekoliko navrata govorio o tome da mu nije prijatno da dolazi u fizički kontakt s ljudima.

strana 1 od 130 idi na stranu