- Vesti -

Glumac napustio 60 godina mlađu suprugu jer ne želi dete

Ruski glumac Ivan Krasko (87) razvodi se od svoje šezdeset godina mlađe supruge, manekenke Natalije Krasko.

Izvor: B92, index.hr
Podeli

Razlog je, po glumčevom priznanju, činjenica da Natalija odbija da vodi ljubav s njim iz straha da bi mogla da ostane trudna.

Ivan, koji iza sebe ima čak 140 uloga u ruskim filmovima, želi dete sa Natalijom, ali mlada manekenka za to ne želi ni da čuje.

"Ne želim da budem samohrana majka. Imati dete je velika odgovornost, a mi čak nemamo ni sopstveni stan", izjavila je Natalija za ruske medije.

Par se venčao 2015. godine, a od tada žive sa Ivanovim unukom.

Krasko ima tri sina i dve ćerke iz prethodnih brakova, a iako je već i deda, želi još dece.

Vesti

Ova mikrotalasna kuva kad vam čuje glas

Zamislite da ste ubacili neko jelo da podgrejete u mikrotalasnoj, a zvoni vam telefon i otrčavate da se javite, a telefon je negde u nekoj torbi ili džepu... Onda u trenutku se setite da niste pritisnuli dugmiće i podesili mikrotalasnu da vam zagreje ručak.

Vesti nedelja 23.09. 18:14 Komentara: 3

Stižu nam superoluje: Da li je svet spreman za njih?

Naučnici razmišljaju o uvođenju nove šeste kategorije oluja, predviđajući da nas u budućnosti mogu očekivati oluje kakve do sada nismo imali prilike da vidimo, niti smo za njih spremni. Najstrašnija poznata oluja do danas dogodila se 1790. godine, koja je odnela 22.000 života.

Vesti nedelja 23.09. 15:50 Komentara: 6

Fascinantna i tragična…

Francuska glumica austrijskog porekla Romi Šnajder danas bi napunila 80 godina, ali i dalje fascinira svet umetnosti svojim filmovima i knjigama koje su njoj posvećene.

Vesti nedelja 23.09. 10:50 Komentara: 8
strana 1 od 132 idi na stranu