- Vesti -

Bili Bob Torton tvrdi: Sa Anđelinom nisam iz samo jednog razloga

Poznati holivudski glumac Bili Bob Torton otkrio je da je vreme koje je proveo u braku sa Anđelinom Džoli bilo predivno, kao i da su i posle razvoda ostali dobri prijatelji.

Izvor: B92
Podeli
GettyImages
GettyImages

"Endži je još moja prijateljica. Ona je divna osoba koja je učinila mnogo dobrih stvari", rekao je Torton (62) za bivšu suprugu, sa kojom je bio u braku od 2000. do 2003. godine.

Bili Bob kaže da se divi njenim filmovima, a za magazin "Pipl" (People) otkriva detalje njihovog braka, koji je u medijima često opisivan kao buran. Torton je ispričao i da su privesci sa krvlju, koje su njih dvoje nosili, nastali sasvim spontano i da u tome nema nikakve bombastične priče.

"Mediji su to prikazivali kao da oko vrata nosimo kantu naše krvi", prokomentarisao je Torton, a na pitanje zašto su se rastali rekao je:

"Imali smo različite životne stilove, ona je bila spremna za slavu i pojavljivanje u javnosti, a ja sam više voleo taj svoj zatvoreni svet bez ljudi. To je zapravo jedini razlog zbog kojeg danas nismo zajedno", zaključio je glumac.

strana 1 od 166 idi na stranu