- Vesti -

"Ubiješ se malo": O'Brajen ismejao samoubistvo Slobodana Praljka

Američki komičar Konan O'Brajen dotakao se slučaja samoubistva ratnog zločinca Slobodana Praljka i od cele situacije napravio skeč za svoj šou.

Izvor: klix.ba
Podeli
Foto: YouTube screenshot
Foto: YouTube screenshot

"Bivši hrvatski general, vrlo loš lik koji je bio osuđen za ratne zločine, progutao je otrov za vreme suđenja u Hagu. Radije je odabrao da se ubije, nego da odleži zatvorsku kaznu. To je bio njegov način da se izvuče iz situacije", rekao je O'Brajen, nakon čega se javio njegov kamerman dodavši da to ipak i nije tako čudno.

Kamerman Toni je rekao da smo svi u jednom trenutku "popili otrov" kako bismo se izvukli iz određenih sitacija i da je ključ "uzeti tek toliko otrova da se ubijete samo malo".

"Trik je imati pravi otrov, a moj izbor je gutljaj cijanida. On me ubije malo svaki put kada mi to zatreba", rekao je Toni, nakon čega slede scene u kojima kamerman izvršava samoubistvo kako bi izbegao stvari koje ne voli.

Vesti

Avići će biti sahranjen u prisustvu najbližih

Švedskom di-džeju i muzičkom producentu Timu Berglingu, poznatijem po svom umetničkom imenu Avići (DJ Avicii), koji je pre mesec dana pronađen mrtav u Omanu, biće organizovana privatna sahrana, saopštio je danas njegov publicista Eba Lindkvist.

Vesti utorak 22.05. 19:26 Komentara: 0

Pronađena olupina broda sa blagom vrednim 17 milijardi $

Španski jedrenjak San Hose, koji je potonuo u Karipskom moru nedaleko od obale Kolumbije pre više od 300 godina, pronađen je pre tri godine uz pomoć podvodnog autonomnog vozila kojim je upravljao Okeanografski institut vuds hol (WHOI), objavila je danas agencija prvi put.

Vesti utorak 22.05. 16:23 Komentara: 8
strana 1 od 3831 idi na stranu