- Vesti -

"Pro-Femine 2013" - 4. aprila u BG

Spisku uticajnih i uspešnih žena iz različitih oblasti iz celog regiona koje će učestvovati na konferenciji Pro-Femine 2013: Šta žene žele", koja će biti održana 4. aprila u Hotelu Hyatt Regency u Beogradu, svoj dolazak potvrdila i Biljana Srbljanović. Nešto pre nje, svoj dolazak potvrdila je i Vedrana Rudan, čuvena hrvatska književnica.

Izvor: B92
Podeli

Magazin "Lepota i zdravlje" kao jedini regionalni ženski magazinski brend prisutan u svih šest država bivše Jugoslavije - 4. aprila ove godine u Hotelu Hyatt Regency u Beogradu organizuje regionalnu žensku konferenciju "Pro-Femine 2013: Šta žene žele".

Konferencija će okupiti 150 profesionalaca iz oblasti medija, marketinga, PR-a, komunikacije, umetnosti, univerzitetskih profesora i studenata, predstavnika najuticajnijih kompanija i medijskih agencija iz celog regiona.

U jednom od pet panela i četiri Case Study prezentacije između ostalih učešće su poitvrdili Vedrana Rudan, Tanja Vehovec, Vesna Dedić, Aja Jung, Duška Jovanić, Senka Kurt, Suzana Trninić, Danica Vučenić, Snežana Dakić, Žana Polijakov, Sanja Purić, Ksenija Mijatović, dr Violeta Skorobać, Olivera Balašević, dr Lidija Rakočević, dr Nina Miteva, Biljana Cincarević, dr Aleksandra Novakov-Nikić i veliki broj drugih uticajnih žena različitih profesija iz celog regiona.

Među moderatorima su - Ivan Stanković, "Communis", Dragana Đermanović, "PRpepper", Denis Kolundžija, "Dnevnik", Igor Todorović, RTV Pink i Jelena Joksimović, "Ljepota i zdravlje", BiH izdanje.

Na konferenciji će se polemisati o modi, zdravlju, estetskoj hirurgiji, "ženskom pismu", trudnoći, problemima žena invalida, položaju LGBT-žena, razlikama u emancipaciji žena u delovima nekada zajedničke države i brojnim drugim temama koje zanimaju žene ali i medije, marketinške agencije i sve ostale koji se obraćaju ovom delu populacije i tržišta.

Saznajte više o konferenciji "Pro-Femine 2013: Šta žene žele"

Vesti

Traži se bračni par za put na Mars

Američki multimilioner i prvi svemirski turista u svetu Denis Tito otkrio je detalje o prvoj ljudskoj misiji na crvenu planetu, koju njegova fondacija "Inspiration Mars" planira da izvede za manje od pet godina.

Vesti četvrtak 28.02. 20:07 Komentara: 29
strana 1 od 116 idi na stranu