Život

Sreda, 25.08.2021.

18:45

Lane Gutović govorio o najvećim životnim greškama: "Izneverili su me zbog para"

Glumac Milan Lane Gutović preminuo je u 75. godini na Vojnomedicinskoj akademiji posle teške bolesti, javlja agencija Beta kojoj je to potvrdio Gutovićev sin.

Izvor: B92

Lane Gutović govorio o najvećim životnim greškama:
Foto: JDP arhiva

Lane Gutović retko je govorio o teškim trenucima koje je doživljavao, a na pitanje zbog čega su ljudi uglavnom izneverili bio je direktan.

Gutović tražio da ne bude sahranjen u Aleji velikana – poznat datum i mesto sahrane

"Pare, one su osnovni element, one su sve i kada vam kažu nisu u pitanju pare, e baš jesu. Zato što im je novac toliko važan, zato ga nikada nemaju, a i za to malo novaca što dobiju oni su u stanju da zamene za svog druga, devojku, momka i tako dalje", ispričao je svojevremeno, prenosi "Blic".

Od Laneta se opraštaju kolege i prijatelji; Oglasili se Crvena zvezda i Partizan

Duhovito je istakao i da danas na poseban način potpisuje poslovne ugovore.

"Visina mojih honorara ima suštinu presude. Nema pogađanja i nikad ne izgovaram visinu honorara bez prisustva kardiologa i neuropsihijatra", rekao je Lane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Potvrđeno: Tenkovi su ušli u centar grada

Izraelski tenkovi su prvi put u utorak stigli do centra Rafe, prema izjavama svedoka, tri nedelje nakon početka kopnene operacije u južnom delu Gaze koja je izazvala globalnu osudu.

13:26

28.5.2024.

20 h

Podeli: