Život

Nedelja, 16.10.2022.

11:36

Porno zvezda progovorila o problemu sa alkoholom i zavisnosti od interneta: "Vrtelo mi se"

Manekenka Fenela Foks (28) iz Engleske morala je traži pomoć zbog svoje zavisnosti o društvenim mrežama i muškoj pažnji. Fenela ima i svoj profil na erotskoj platformi OnlyFans. Neguje prirodan izgled zbog čega je postala internet senzacija. Tvrdi da joj je posao oštetio mentalno zdravlje.

Izvor: Net.hr

Default images

Vršnjaci su je često maltretirali u školi. "Dečaci bi mi podigli suknju, spustili pantalone i pribili me uz zid. Prozvali su me droljom, a stalno su me napadali i maltretirali", rekla je. "Bilo je jako teško nositi se sa tim kad sam bila mlađa, ali sam negativno iskustvo pretvorila u pozitivno kad sam se pridružila industriji za odrasle", zaključila je.

Fenella je ranije rekla za "Daily Star" da je kao mlađa bila preterano seksualizovana zbog velikih grudi, a progovorila je i o problemu sa alkoholizmom.

"Prvi sam put otišla u klub anonimnih alkoholičara prošlog meseca kad sam bila na festivalu. Imala sam problema sa alkoholom kad sam bila mlađa. Kad god bi se snimala, pila bi. Tako sam funkcionisala tri godine...", rekla je.
"Pila sam kad god sam bila pred kamerom. Pogotovo kad su bili razgovori jedan na jedan putem kamere. Mrzela sam to da radim i nisam mogla osim ako nisam bila pijana", rekla je.

Fenela bi se probudila i pila alkohol koji je ostao od prethodne noći i pila ceo dan dok ne dođe vreme za spavanje.

"Bila sam izuzetno depresivna i osećala sam se kao da sam zarobljena", tvrdi.

Dvadesetosmogodišnjakinja je konačno donela odluku da prekine da se snima. Inače je na taj način zarađivala od 1700 do 6800 funti mesečno. Takođe je prodavala golišave fotografije i zarađivala oko 1700 do 4200 funti mesečno i primetila je da manje pije. Nažalost, još su joj ostali neki demoni sa kojima je morala da se bori jer se osećala kao da je prešla iz jedne zavisnosti u drugu.

Manekenka je na sastanku anonimnih alkoholičara rekla da više nije zavisna o alkoholu, ali jeste o društvenim mrežama, novcu i muškoj pažnji.

"Društvene mreže i muška pažnja je ono što mi plaća račune i jako mi je teško da prekinem to. Na telefonu umem da provedem i po 10 sati dnevno. Prošle godine su mi čak bila potrebna invalidska kolica nakon što mi se vrtelo toliko da nisam mogla da hodam", rekla je.

Fenela je odlučna da to promeni, pa namjerava da isključi telefon do 9 ujutro i nakon 21 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: