Aktuelno 22

28.05.2024.

21:43

Ben Afek uhvaćen u lošem izdanju: Raščupan u izgužvanoj odeći, sa limenkom piva u ruci FOTO

Već uveliko se šuška da su Dženifer Lopez i Ben Aflek pred razvodom, te da nisu više zajedno.

Izvor: B92.net

Ben Afek uhvaćen u lošem izdanju: Raščupan u izgužvanoj odeći, sa limenkom piva u ruci FOTO
Profimedia/BauerGriffin/INSTARimages

Podeli:

Poznati glumac sada je uhvaćen od strane paparaca, a mnogi su mišljenja da ove fotografije, odnosno njegov loš izgled, samo potvrđuje njihov raskid.

Naime, glumca su paparaci uslikali kako hoda ulicom s limenkom piva u ruci, a i sam se pojavio i na porodičnoj proslavi. Takođe, on je, kako navode strani mediji, na matursku zabavu svoje najstarije kćeri došao ležerno odeven, u izgužvanoj odeći, raščupan i neraspoložen. Zbog svega toga se ne stišavaju nagađanja na društvenim mrežama da je nakon dve godine stavio tačku na brak s latino divom, a mnoge je podsetio na svoja izdanja kad se raspadao njegov brak sa Dženifer Garner.

Inače, kako pišu strani mediji, Lopezova poslednjih dana živi u njihovoj vili na Bel Eru vrednoj 60 miliona dolara, dok Aflek navodno živi odvojeno, u iznajmljenoj kući, samo nekoliko minuta vožnje od kuće bivše supruge Dženifer Garner u Brentvudu.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: