Aktuelno 10

28.05.2024.

21:03

Mesi izazvao salvu smeha: Evo kako fudbaler govori engleski VIDEO

Lionel Mesi glumi u reklami za nastavak kultnog filma "Bad Boys" sa Vilom Smitom i Martinom Lorensom, a njegovo pojavljivanje od nekoliko sekundi izazvalo je smehotres na mrežama.

Izvor: Index.hr

Mesi izazvao salvu smeha: Evo kako fudbaler govori engleski VIDEO
Profimedia

Podeli:

Iako njegovo pojavljivanje traje samo nekoliko sekundi, napadač Inter Mamija ostaće upamćen po tome što je izgovorio dve reči na engleskom jeziku.

Mnogi fanovi su prvi put čuli legendarnog fudbalera kako govori na engleskom jeziku.

Naime, u najavi za četvrti nastavak "Bad Boys-a", koji će 7. juna biti premijerno prikazan u bioskopima, Smita i Lorensa prvo posećuje američki košarkaš Džimi Batler, koji želi da postane opasan baš poput njih.

Međutim, oni nakon obuke shvataju da Batler nije dobar izbor i ne prihvataju ga u svoj tim. Ubrzo nakon toga, na vrata im pozvoni Mesi koji izgovori reči "bad boys", a Smit i Lorens, nezadovoljni njegovim glasom, kažu mu da se nalazi na pogrešnoj adresi.

"Mesi", "Da li je ovo pravi Mesijev glas", "Mesi zna engleski?", "Prvi put da čujemo Mesija kako priča engleski", "Ovo je urnebesno", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Podeli:

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: