Život

Nedelja, 19.02.2023.

15:24

Tom Sajzmor prevezen u bolnicu: Lekari se bore za njegov život

Tom Sajzmor je u krtičnom zdravstvenom stanju i u bolnici se bori za život.

Izvor: Kurir

Tom Sajzmor prevezen u bolnicu: Lekari se bore za njegov život
Foto: EPA/PAUL BUCK

Njegov menadžer, Čarls Lago, rekao je za američki TMZ da je bio sa Tomom u subotu, u kući u Los Anđelesu, a onda je glumac oko 2 sata posle ponoći doživeo aneurizmu mozga i pao u nesvest.

Lago kaže da je neko pronašao Toma i brzo pozvao Hitnu pomoć. Jedinice hitne pomoći su reagovale i odvele ga u lokalnu bolnicu, gde je smeštem na odeljenje intenzivne nege i nalazi se u kritičnom stanju.

U ovom trenutku, Tom je u "lošem stanju", kaže Lago, a njegove šanse za potpuni oporavak su neizvesne.

Tom je tokom godina imao niz problema sa zloupotrebom droga i sukobima sa zakonom. On je uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju i nasilja u porodici, a hapšen je i zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci.

Osim problema koje je pravio, Tom je bio i uspešan glumac koji se pojavio u nekim od najpopularnijih holivudskih filmova, kao što su "Spasavanje redova Rajana", "Black Hawk Down", "Natural Born Killers" i "Heat".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: