Život

Petak, 11.03.2022.

08:41

Ilon Mask dobio drugo dete sa Grajms, ali su ponovo raskinuli: "On je ljubav mog života"

Ilon Mask i muzičarka Grajms dobili su drugo dete, a samo nekoliko sati nakon što je to saznanje šokiralo fanove jer je pevačica držala u tajnosti vest o surogat majčinstvu, Grajms je objavila i da su njih dvoje ponovo raskinuli.

Izvor: B92

Ilon Mask dobio drugo dete sa Grajms, ali su ponovo raskinuli:
Foto: Profimedia

Nakon što je nedavno za "Veniti fer" Grajms otkrila da su Mask i ona dobili drugo dete, ćerku pod imenom Eksa Dark Siderel (Exa Dark Sideræl). Kako je rekla, zovu je Y, a bebu je rodila surogat-majka i to nekoliko meseci nakon što su Grajms i Mask raskinuli nakon tri godine veze.

Podsetimo, milijarder i pevačica već imaju dečaka koga su nazvali X Æ A-Xii, a prošle godine u septembru par je objavio da su se razišli. Mask je tada otkrio da su i dalje u dobrim odnosima.
Sad, posle dolaska drugog deteta, Grajms se oglasila na svom profilu na Tviteru, gde je potvrdila da su ona i najbogatiji čovek na svetu ponovo prekinuli vezu.

"Ilon i ja smo prekinuli, ponovo, od pisanja ovog članka, haha, ali on je moj najbolji prijatelj i ljubav mog života", napisala je pevačica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: