Život

Subota, 07.01.2023.

11:43

Šakira saznala poražavajuću istinu: "Trajalo je mnogo duže nego što je mislila"

Žerard Pike je ljubavnu aferu s Klarom Čijom Marti započeo 2021. godine te ju je dovodio u kuću u kojoj je živeo sa Šakirom.

Izvor: Klix

Šakira saznala poražavajuću istinu:
Foto: Profimedia

Fanovi su primetili da su Pike i Klara tada snimili Zoom intervju u kući koju je delio s popularnom kolumbijskom pevačicom. Nakon toga je otkriveno da je ona zapravo bila redovan gost.

Izvori kažu da se Šakira trenutno oseća slomljeno zato što je tada mislila da je njihov brak stabilan. Ne može da veruje da se njegova ljubavnica osećala ugodno u njihovoj kući.

"Shakira je često putovala, a on je dovodio Klaru. Bila je u šoku nakon što je saznala da je vara mnogo duže nego što je isprva mislila", kazao je izvor.

Podsećamo, Šakira i Pike su se rastali u junu prošle godine. Nedavno su postigli sporazum o starateljstvu nad sinovima Milanom (9) i Sašom (7). Pevačica će se uskoro preseliti u Majami i tu odgajati njihovu decu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: