Život

Sreda, 06.03.2024.

11:07

"Breskvica je za nju Majka božija": Vedrana Rudan o srpskom izboru pesme za Evroviziju VIDEO

Vedrana Rudan je prokomentarisala ovogodišnji srpski izbor pesme koja će se predstaviti Evroviziji u Švedskoj.

Izvor: B92, Prva TV

Foto: ATAImages/Antonio Ahel

Gostujući na TV Prva otkrila je da joj se ne dopada Teya Dorina pesma.

"Pobednica i njena pesma mi se ne sviđaju. Makar ona imala fenomelana glas, ja se ne razumem u glasove. Ja sam kao dete, volim pokrete, galamu, dreku, svetlo i efekte. Verovatno ima jako dobar glas cura, ali ja ne volim to", rekla je Vedrana.

Prokomentarisala je i Breskvicu i njen poraz na ovogodišnjem takmičenju.

"Ta Breskvica, o njoj ništa ne znam , ali je moja unuka ogorčena jer ona nije pobedila. Ona je za nju Majka božija. Ja Breskvicu nisam čula", rekla je Vedrana. Istakla je i da joj se hrvatski predstavnik Baby Lasagna dopada, iako ne zna kako je ušao u finale.

"Glavno da ne govoriš ništa, deri se i skači", dodala je ona.

Rudan je u Jutru na Prvoj govorila i o drugim aktuelnim temama, te pomenula i glumca Branislava Lečića, koji je tužio glumicu Anđelu Jovanović jer nije sa njim želela da igra u seriji. Danas je održano ročište, ali je suđenje odloženo.

Celo gostovanje Vedrane Rudan pogledajte u videu ispod:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

20 h

Podeli: