"To se dešava kada se petljate sa Amerikancima"

Rok zvezda i frontmen nekadašnje grupe "Oejzis" Noel Galager nazvao je princa Harija "mekušcem" zbog načina na koji se odnosi prema svojoj porodici, i poručio mu da treba da "umukne", kao i njegov brat Lijam.

Izvor: B92

Četvrtak, 10.06.2021.

10:00

Foto: EPA/ Kiko Huesca (es-ES)

Poznati britanski muzičar Noel Galager (54) nije štedeo uvrede koje je uputio princu Hariju zbog toga što, kako kaže, kritikuje svoju porodicu, dok je izrazio simpatije prema starijem bratu kraljevske porodice.

Nekadašnji pevač grupe "Oejzis", koji je još od devedesetih godina u "ratu" sa svojim bratom Liamom, takođe bivšim članom rok grupe, rekao je da saoseća sa princom Vilijamom.

Princ Vilijam uzvraća udarac

"Princ Vilijam. Osećam taj dečji bol. Ima mlađeg brata koji mnogo laprda, što je tako nepotrebno. Voleo bih da mislim da sam uvek bio Vilijam", rekao je Noel.

Inače, muzičar se od 2009. godine, nakon raspada grupe "Oejzsis", konstantno suočavao sa verbalnim uvredama mlađeg brata.

Noelov povratak dešava se 18 meseci nakon zatišja u muzičkom svetu izazvanog pandemijom. Govoreći o svom novom solo projektu "High Fliing Birds", Noel se u poslednjih nekoliko intervjua dotakao odnosa između članova kraljevske porodice.

Princ Hari o mentalnoj borbi: "Ja, kojeg ne vidite" VIDEO

"Princ Hari se ponaša kao tipičan mekušac. On je jedan š**** Ne treba okretati leđa svojoj porodici. Nema potrebe za tim, neka umukne", rekao je Noel i prokomentarisao i nešto o Harijevoj supruzi Megan:

"To se dešava kada se spetljate sa Amerikancima. Jednostavno je tako."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: