Kijanu Rivs objasnio: Holivudski glumac opet pokazao koliko je "običan"

Glumac Kijanu Rivs ne mora da bude u filmu da bi bio heroj i to je još jednom dokazao. Holivudski glumac stekao je proteklog vikenda nove prijatelje nakon što je avion u kom je bio morao hitno da sleti.

Izvor: B92

Ponedeljak, 08.04.2019.

11:37

Kijanu Rivs objasnio: Holivudski glumac opet pokazao koliko je

Jedan od napopularnijih holivudskih glumaca odlučio je da, umesto avionom, svoje putovanje nastavi autobusom, baš kao sav normalan svet.
On je naime, putovao iz San Franciska u Burbank u Los Anđelesu kada je avion kojim je leteo bio primoran da neočekivano sleti u Bejkersfild.

U video-snimcima koje su snimili njegovi saputnici, Rivs je viđen kako preuzima inicijativu na revidiranju narednih putnih planova, a na kraju se i ukrcao u autobus sa drugim putnicima - jer je u tom trenutku vožnja za Los Anđeles bila brža od letenja, prenosi Foks njuz (Fox news).

Neki od video-snimaka putnika pokazuju da je za vreme vožnje autobusom Rivs šaljivo čitao zabavne činjenice o Bejkersfildu svojim saputnicima, pre nego što je na Jutjubu pustio i muziku koja je poreklom iz Bejkersfilda (kantri muzika koja je nastala pedesetih u tom poljoprivrednom gradu).

Kasnije, nakon što su stigli na svoje odredište, Rivs je uočen kako sa ostalim putnicima odlazi u obližnji restoran brze hrane, kao da je jedan od njih - sasvim običan čovek, a ne jedan od najpoznatijih svetskih glumaca današnjice!

Jedna stvar je sigurna nakon ovog veselog putovanja: ako tražite prijatelja za putovanje, Kijanu Rivs bi trebalo da bude na vrhu vaše (i naše) liste!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: