Deseti Wine Style salon vina

Deseti po redu Wine Style salon vina, godišnji skup najboljih domaćih i regionalnih vinarija, obogaćen vinima iz celog sveta, biće organizovan u subotu 31. marta u hotelu Zira u Beogradu, od 14 do 20 časova.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.03.2018.

14:42

Deseti Wine Style salon vina

Na ovogodišnjem izdanju Salona posetioci će imati priliku da se upoznaju sa vinskim opusom četrdeset učesnika i da degustiraju više od 300 vrhunskih vina iz celog sveta.

Ono što je poslednjih godina vrlo izražen trend, biće aktuelno i na jubilarnom, desetom po redu Wine Style salonu - lokalni vinari uzimaju sve veće učešće, dok se regionalna vinska priča oslanja na one proverene, iskusne igrače, koje je beogradska publika zavolela još davnih dana i čije pozicije verovatno još dugo neće biti uzdrmane.

Tako će na 10. Wine Style salonu svoja vina predstaviti eminentne vinarije iz Srbije, među kojima su i Podrum Radovanović, Vinarija Zvonko Bogdan, Kovačević, Temet, Matalj, Cilić, Aleksić, Lastar, Atelje vina Šapat... Zahvaljujući učešću uvoznika, posetioci će moći da probaju i vina vrhunskih evropskih vinskih kuća.
Regionalna vinska scena još jednom će imati veliki broj kvalitenih predstavnika, kao što su Ščurek, Tikveš, Podrumi manastira Tvrdoš, Capo, Bovin i Stobi...

Prefinjena a ležerna atmosfera, karakteristična za Wine Style salon vina, čini ga jednom od najinteresantnijih vinskih manifestacija u regionu. Kao i prethodnih godina, osim vinskih profesionalaca i ljubitelja vina, očekuje se i dolazak istaknutih ličnosti iz javnog života i diplomatije.

Ulaznice za 10. Wine Style salon vina naći će se u prodaji na mestu događaja, 31. marta, po ceni od 1.200 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: