Aktuelno 4

26.04.2024.

17:21

Trčao na maratonu i usput popio 25 čaša vina VIDEO

Društvenim mrežama širi se video snimak sa Londonskog maratona u kojoj se vidi kako jedan od učesnika pije vino, čašu za čašom.

Izvor: Index.hr

Trčao na maratonu i usput popio 25 čaša vina VIDEO
Pavel1964/Shutterstock

Podeli:

Tom Gilbey je trgovac vinima i postao je senzacija nakon što je objavio snimak koji je na TikToku pregledan više od 4.2 miliona puta. U snimku pokazuje kako pije čašu vina na svaka dva pređena kilometra. Da bi sebi postavio dodatni izazov, pokušava pogoditi vrstu vina, zemlju porekla i godinu berbe.

@tomgilbeywine AND WE’VE ONLY DONE A VIDEO … 26.2 miles 25 wines tasted blind 7 fully correct, 4 wrong & 14 mostly right Over £10k raised for @sobell.house Donation link still open in Bio …. BIG FAT THANK YOU ❤️ #londonmarathon #marathon #blindtasting #tomgilbey ♬ original sound - Tom Gilbey

Izbor vina bio je raznolik, od onih koje se mogu kupiti na benzinskim stanicama pa sve do vrhunskih vina. Gilbey je završio trku za četiri sata i 41 minut, uključujući zaustavljanja.

Na ovaj podvig se odlučio kako bi prikupio novac za svoju humanitarnu ustanovu Sobell House u Oksfordu, koja se brinula o njegovoj majci kad je umirala, a uspeo je prikupiti 14.000 evra.

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

5 h

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: