Politika 3

26.04.2024.

18:28

Mali sa građanima Vračara: Nastavljamo pozitivnu kampanju, već smo uradili mnogo VIDEO

Siniša Mali sastao se danas, zajedno sa Tatjanom Macurom i Nikolom Nikodijevićem, sa građanima Vračara sa kojima je razgovarao o svemu što je do sada učinjeno na toj opštini, ali i u celom Beogradu.

Izvor: B92.net

Mali sa građanima Vračara: Nastavljamo pozitivnu kampanju, već smo uradili mnogo VIDEO
Printscreen/Instagram/mali_sinisa

Podeli:

Tom prilikom, Mali je na svom In stagramu podelio video.

"Zajedno sa Tatjanom Macurom i Nikolom Nikodijevićem, razgovarao sam sa gradjanima Vračara o svemu što smo uradili u proteklih nekoliko godina, kako na toj opštini, tako i u Beogradu i u celoj Srbiji, ali i o planovima za dalje. Politika naše liste na predstojećim izborima je jasna, imamo dobre rezultate ali i konkretne projekte koji će doprineti da Beograd sutra bude još lepši i uredjeniji grad, a da gradjani imaju bolji kvalitet života.

Potvrdu da radimo dobar posao za Srbiju i građane Srbije i Beograda smo dobili na izborima 17. decembra, kada su građani jasno rekli da podržavaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića i politiku koju on vodi, i kada je koalicija okupljena oko Srpske napredne stranke odnela pobedu na svim nivoima.

Smatram da je u prethodnom periodu mnogo toga urađeno kako bi se Srbija promenila i krenula napred, i danas je to zaista druga zemlja u odnosu na onu koju smo imali 2012. godine kada smo preuzeli vlast. Čestitam svima, svim našim koalicionim partnerima, koji su doprineli da se naša zemlja, grad i opštine, razvijaju i napreduju i što smo od Srbije napravili bolje mesto za život.

Mi ćemo, kao i na izborima u decembru prošle godine, nastaviti da vodimo pozitivnu kampanju i da predstavljamo šta je sve urađeno u našoj zemlji u prethodnom periodu. A urađeno je mnogo!

Prosečna plata na Vračaru je u januaru 2012. godine iznosila 418 evra, a u januaru 2024. godine 1.377 evra, što je povećanje od 229,6 odsto. Želimo visoke plate u celom Beogradu, u celoj Srbiji, i zato je važan program “Skok u budućnost - Srbija 2027”.

Uložićemo oko 17,8 milijardi evra u 323 projekta u celoj Srbiji, sve pod kapom Ekspo izložbe, kada ćemo i zvanično, postati “svet”. Gradićemo i obnavljati škole, auto-puteve, brze prugre, saobraćajnice, zdravstvene ustanove. Ulagaćemo u BIO4 kampus, nauku i nove tehnologije, turizam, kulturu, sport.

Idemo dalje!" napisao je Mali.

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: