- PR članak -

Nebojša Dugalić: Imamo obavezu da sve oko sebe učinimo lavovima

Glumac, reditelj, profesor, muzičar, otac i suprug… Sve je to Nebojša Dugalić, koji uspeva da na mnogo različitih polja bude jednako uspešan, voljen i poštovan.

Izvor: PR
Podeli
Foto: Lavovske priče
Foto: Lavovske priče

Zbog njegove svestranosti mogli bismo da ga nazovemo i renesansnim lavom, ali on se ipak trudi da ostane skroman i, kako kaže, u svemu u životu nađe pravu meru.

Nakon dvojice uspešnih sportista, domaćin Jezdić odlučio je da u Lavovske priče dovede i jednog umetnika, a ono što smo čuli od Nebojše Dugalića otvorilo nam je brojne životne perspektive.

U samo 15 minuta nove epizode, Dugalić je "Jezdi" otkrio šta ga inspiriše i pokreće, koja mu je uloga u životu najteže pala, šta bi bio u životu da nije postao glumac, kako vidi svet u 21. veku i po čemu se to današnji mladi glumci razlikuju od starijih generacija, poznatih po provođenju slobodnog vremena u oblaku kafanskog dima.

Celu treću epizodu "Lavovskih priča" pogledajte na priloženom videu:

PR

Zaradi džeparac i provedi Leto #za5

U subotu, 15. juna druženje sa Minom Fu, a u nedelju, 16. juna ćaskanje sa mladim Olimpijskim pobednicama Nadicom Božanić (tekvondo) i Ivanom Perović (karate) u okviru događaja Leto #za5

PR četvrtak 13.06. 10:53

"Škola kao nacrtana za Vas"

Zahvaljujući sredstvima prikupljenim humanitarnom Mastercard karticom „Eurobank Veliko srce“, učenici Prve ekonomske škole iz Beograda dobili su potpuno nov i moderno opremljen kabinet za statistiku i računovodstvo.

PR sreda 12.06. 16:49

Francuski šarm u plavoj boci

Romantičnim piknikom u francuskom stilu, u prisustvu brojnih poznatih ličnosti, obeležen je dolazak jedinstvenog francuskog pšeničnog piva Blanc na domaće tržište.

PR subota 8.06. 09:43

Kako je moj muž postao kralj

Nije tajna da bračni život promeni mnogo navika, a da nešto što nam se ranije samo po sebi podrazumevalo pređe u kraljevstvo snova. Subota je, tako, nekada bila dan za mene, a sada je dan za decu, muža i kuću. Zato sam, kad me je kuma pozvala na svoj rođendan, uz uzdah poručila da "teško da ću stići".

PR četvrtak 6.06. 09:00

Kako to misliš ne može trep i klasika?

Zašto slušanje jednog muzičkog žanra mora da znači da naša omiljena pesma ne može da bude iz nekog drugog, potpuno suprotnog? Kako se žanrovi uopšte definišu danas, kada u rep pesmama možemo videti motive iz narodne muzike i obrnuto?

PR ponedeljak 3.06. 15:15

Osetite ukus Grčke

Počevši od 1. juna, pa u narednih mesec dana, ljubitelji grčke gastronomije imaće priliku da uživaju u raznovrsnim specijalitetima u Super Vero objektima.

PR petak 31.05. 16:00

Upoznajte Nespresso svet

Istinski ljubitelji kafe, od pre par meseci konačno i u Srbiji mogu da pronađu Nespresso - globalno popularni brend.

PR četvrtak 30.05. 13:45
strana 1 od 4 idi na stranu