Bliži se trenutak kada ćemo da upoznamo najveći i najskuplji iPhone

Veliko predstavljanje novih proizvoda, softvera i usluga Apple je zakazao za sredu, 12. septembar. Šta možemo da očekujemo?

Izvor: tportal.hr
Podeli
Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Približava se trenutak kad će Apple da predstavi nova izdanja svog pametnog telefona, moguće i drugih gadgeta, servisa i softvera. Ipak, u središtu pažnje svakako će biti novi modeli iPhonea, o kojima se već mesecima neumorno nagađa.

Pričalo se, između ostalog, kako možemo da očekujemo najveći i najskuplji iPhone dosad, kako će novi modeli dobiti oznaku XS, kako najjeftiniji model neće biti baš sjajan, kako bi mogla da izostane podrška za 3D Touch i Apple Pencil, kako bi mogao da košta od 649 evra pa naviše...

Uz nove modele iPhonea, nagađa se, da bi u dvorani Steve Jobs u novom Appleovom sedištu u Kupertinu mogli da budu predstavljeni i novi iPad, iMac mini te Air, kao i nova generacija pametnog sata Apple Watch. Verovatno ćemo saznati i kad će izdanja operativnih sistema iOS12 i Mojave postati službeno dostupna.

Naravno, moguće je kako će poneka objava biti ostavljena i za moguće događaje tokom oktobra, što je Apple takođe znao da priredi tokom proteklih godina. Poslednji put su to učinili 27. oktobra 2016. godine, kada je predstavljen MacBook Pro sTouch Barom.

Moguće je kako će za to predstavljanje biti ostavljeni svi novi modeli Appleovih prenosnih i stonih računara, ali i iPhone SE2, o kojem se takođe dosta nagađalo tokom ove godine, kao i HomePod mini.

Vesti

Koliko Google kontroliše naše Android telefone?

Google je izdao izvinjenje korisnicima pametnih telefona sa Android operativnim sistemom koji su u petak na sajtu Reddit objavili da se opcija za štednju baterije na njihovim mobilinim uređajima sama aktivirala, bez njihovog znanja ili pristanka.

Vesti utorak 18.09. 13:34 Komentara: 12

Switch online sutra stiže, a neke stvari već ne ulivaju poverenje

Nakon skoro godinu dana čekanja, proletos je konačno najavljena i predstavljena Nintendo Switch Online platforma, koja kreće sa radom od 18. septembra. Paket od svega 20 dolara za pretplatu cele godine deluje zaista povoljno, ali kada vidimo kako stoje stvari “iza haube”, ima stavki koje mogu da nas obeshrabre u verovanju da će ovo proći kako treba.

Vesti nedelja 16.09. 15:49 Komentara: 0
strana 1 od 30 idi na stranu