Velike promene na Google Plusu

Google već neko vreme radi na tome da objedini svoje servise, odnosno iskustva korisnika na svakom od njih.

Podeli

Zbog toga, Google danas predstavlja novu, "funkcionalniju i fleksibilniju" verziju Google Plusa.

Umesto statičnih ikona na vrhu sada se nalazi dinamična traka aplikacija, a korisnici mogu prevlačiti aplikacije i poređati ih kako žele. Pored toga, mogu i prikazati ili sakriti neke od aplilkacija prevlačeći ih u More odeljak.

Među novinama su i fotografije u punom formatu, a Google + Hangouts dobio je svoju stranu.

"Fokusirajući se na vas, ljude do kojih nam je stalo, i stvari koje vas zanimaju, unaprediđujemo sve one opcije koje ste već zavoleli, od pretrage i mapa, do Gmaila i Youtubea. Današnjim fundamentalnim promenama idemo još bržim korakom ka jednostavnijem i lepšem Googleu", navodi se u zvaničnom saopštenju.

Novi Google Plus korisnicima stiže narednih dana, a ukoliko su vam potrebne dodatne informacije pogledajte priloženi video ili potražite informacije na www.google.com/+/learnmore.

Vesti

Google Maps uveo 3D fotografije

Da li ste sanjali da posetite kuću Ane Frank u Amsterdamu ili Baziliku Sv. Marka u Veneciji? Sada možete da krenete na turneju obilaženja ovih lokacija - i mnogih drugih širom sveta - bez ulaska u avion.

Vesti ponedeljak 30.04. 15:01 Komentara: 7

Da li koristite mobilni dok vozite?

Istraživačka kompanija Recombu objavila je rezultate svog ispitivanja koji pokazuju da 20% mladih vozača igra Angry Birds dok vozi automobil. Takođe, 30% ispitanika izjavilo je da za vreme vožnje koristi Facebook.

Vesti nedelja 29.04. 10:59 Komentara: 31
strana 1 od 67 idi na stranu