Tehnopolis

Petak, 03.09.2021.

12:30

Zašto je novi Huawei MatePad 11 naš novi najbolji partner za povećanje produktivnosti?

Zadnji dani leta donose nam manjak entuzijazma za posao. Samim tim opada nam i produktivnost. U tim trenucima inovativni tehnološki uređaji, u čijoj upotrebi uživamo, mogu nadomestiti naš pad energije i volje za radom. Jedan od takvih je svakako Huawei MatePad 11, najnoviji tablet Huawei MatePad porodice, koji je za kratko vreme privukao dosta pažnje.

Izvor: B92

Zašto je novi Huawei MatePad 11 naš novi najbolji partner za povećanje produktivnosti?
Foto: Promo

Ovaj tablet ima puno korisnih i pre svega praktičnih funkcija koje vrlo lako osvajaju svakog korisnika. Ono što ga posebno izdvaja je njegov ekran, koji ima fenomenalan raspon boja zbog kojih slike i video zapisi izgledaju izuzetno živo. Ove neverovatne boje nam odmah podižu raspoloženje, a samim tim nam pomažu da duže ostanemo skoncentrisani na posao koji obavljamo na njemu. Svi znamo koliko često nam se događa da nakon par sati provedenih ispred ekrana može da nas stigne glavobolja i da nas onesposobi za dalje normalno funkcionisanje. Koliko god dugo radili, dobra stvar je što Huawei MatePad 11 neće naškoditi našem vidu. Za ovu vrlo bitnu karakteristiku koja definitivno povećava našu produktivnost, zaslužna je kompanija Huawei koja je svoj novi tablet dizajnirala tako što je svoje korisnike sačuvala u većoj meri izloženosti plavom svetlu i treperenju. Za ovu izuzetnu karakteristiku novog tableta i njen kvalitet, kompanija je dobila sertifikate TÜV Rheinland Low Blue Light (Hardversko rešenje) i TÜV Rheinland Flicker Free, koji potvrđuju da je naš vid zaštićen, čak i nakon višesatnog rada i učenja na ovom tabletu.

Još jedna u nizu karakteristika ovog novog tableta koja pomaže pri svakodnevnom radu je i ta da je sa njim moguća saradnja na više ekrana, pa tako kroz tri režima koja nudi, omogućava da povežemo naš računar sa njim i da sebi omogućimo lakši pregled a samim tim i lakši rad. Posebno zanimljiv je i režim ogledala koji nam daje priliku da projektujemo ekran računara na tablet, pretvarajući tablet u podlogu za crtanje koja se može upariti sa Huawei M-olovkom za izradu brzih skica i delikatnih kaligrafskih radova. Definitivno najkorisniji režim u kancelarijskim uslovima je onaj u kojem možemo dobiti na tabletu drugi ekran za rad, a svi koji rade u više excel tabela u isto vreme znaju koliko je ovo jedna moćna pomoć koja nam omogućava ne samo veću preglednost nego i produktivnost.

Za kraj, poslednja ali definitivno ne najmanje bitna karakteristika najnovijeg Huawei MatePad 11 tableta, je brzina kojom se osvežava ekran. Ovaj tablet je prvi koji ima ekran koji podržava brzinu osvežavanja od 120 Hz, pružajući glatkiji prikaz i bolji odziv nego ikad. Brzina je jednaka produktivnosti tako da je novi Huawei MatePade 11 sa HarmonyOS 2 sistemom definitivno pravi izbor za svakoga kome je potreban siguran partner u vidu tableta. Partner koji će pomoći da se posao obavlja sa lakoćom, uz prelepe boje i brzinom koja nam je potrebna kako bismo podigli našu produktivnost na jedan sasvim novi nivo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: