"Moj Galaxy Fold se raspao posle dana korišćenja": Kompanija izašla sa saopštenjem

Posle samo dva dana korišćenja telefon Galaxy Fold počeo je da se "raspada", piše portal The Verge.

Izvor: B92
Podeli

"Dovoljno je samo malo iskriviti ekran, i pod prstima se može osetiti oštećenje. Moja najbolja pretpostavka je da je to komad krhotina, nešto teže od vlakna sigurno. Moguće je da je to nešto drugo, kao što je sama šarka na neispravnoj jedinici pritisnuta na ekran", piše autor članka Diter Bon.

On je napisao da je veoma uznemiren zbog činjenice da je već posle dva dana korišćenja tog telefona ustanovio da se počinje da se raspada.

Kompanija nije časila časa i već danas se oglasila saopštenjem da će pod hitno ispitati o čemu je reč.

"Temeljno ćemo pregledati telefone da vidimo o čemu je reč", navode iz Samsunga, te dodaju da će ispitati telefone čiji su se ekrani slomili bez direktnog i očiglednog uzroka.

"Još nemamo jasan odgovor", dodaju iz Samsunga.

"Ograničen broj telefona Galaxi Fold dostavljen je medijima na pregled. Dobili smo nekoliko izveštaja u vezi sa glavnim displejom na dostavljenim uzorcima. Posebno ćemo pregledati ove telefone kako bismo utvrdili uzrok problema", stoji u saopštenju.

Dodaje se još da je nekoliko novinara koji su dobili telefone na testiranje priznalo da su uklonili gornji sloj ekrana koji je naneo štetu ekranu.

"Glavni ekran na Galaxy Fold-u ima vrhunski zaštitni sloj, koji je deo strukture ekrana dizajniran da zaštiti ekran od neželjenih ogrebotina. Uklanjanje zaštitnog sloja ili dodavanje lepila na glavni ekran može da uzrokuje oštećenje. Mi ćemo se pobrinuti da ove informacije budu jasno dostavljene našim klijentima", naveli su.

strana 1 od 60 idi na stranu