GTA dobija konkurenciju: Isti producent sprema novu video-igru

Bivši uticajni producent iza Grand Theft Auto igara, i šef Rockstar North divizije, Lezli Benzis, nakon odlaska iz Rockstar Games otvorio je novi studio Build a Rocket Boy u kojem je pokrenuo rad novom projektu.

Izvor: play.co.rs
Podeli
Foto: depositphotos/AllaSerebrina
Foto: depositphotos/AllaSerebrina

Projekat bi se mogao opisati kao rival GTA serijalu, ali će prema rečima Benzisa biti nešto potpuno novo, i drugačije od onoga na čemu je do sada radio. Everywhere će imati dosta tradicionalnih mehanika, ali će ujedno pokušati da igračima pruži pravu slobodu tokom igranja.

Cilj je pružiti što više raznovrsnih modova igranja i mehanika koje će omogućiti da igrači unutar virtuelnog sveta video-igre kreiraju spostveni identitet.

Everywhere je već par godina u razvoju, ali još uvek nisu poznati konkretni detalji. Najnovija infromacija koja je nedavno objavljena, otkriva da je za nastavak razvoja obezbeđeno 42 miliona dolara od strane različitih investitora, primarno od strane kineske kompanije NetEase, prenosi play.co.rs.

Suma uloženog novca nije mala, tako da je investitorima verovatno prikazano nešto interesantno. Na Everywhere radi još kreativaca zaslužnih za GTA naslove. Lezliju su se pridružili Den Hauzer i Lazlo Džons.

Pošto je projekat i dalje u procesu finansiranja, teško da će se pojaviti u skorijem periodu.

strana 1 od 12 idi na stranu