Dragićević: "Ne želim da odem"

Kapiten Crvene zvezde Tadija Dragićević kaže da želi da nastavi karijeru u crveno-belom dresu.

Izvor: B92, Veèernje novosti

Ponedeljak, 28.12.2009.

23:00

Default images

Dragićević i Marko Kešelj podneli su zahtev za raskid ugovora koje će Registraciona komisija KSS razmatrati 5. januara. „Trebalo bi da se dogovorimo sa klubom najkasnije do Nove godine. Sto odsto ćemo rešiti problem, jer je to u mom, ali i u interesu Crvene zvezde. Potreban nam je mir, da se više ne osvrćemo na stvari koje su nam odvlačile pažnju“, kaže Dragićević.

Trener Crvene zvezde Aleksandar Trifunović na treningu u ponedeljak nije morao da se predstavi dvojici igrača.

„Okrenuo se pun krug, sad se svi vraćaju u Zvezdu. Kada se desi promena trenera, uvek se očekuje nešto pozitivno, mada nije najveći problem bio u Aci Petroviću. Bilo je mnogo drugih koji, nadam se, polako ostaju iza nas. Dobili smo mladog, perspektivnog trenera, koji je već ostvario zapažene rezultate u Evropi“, rekao je kapiten Zvezde.

Trifunović je izjavio na promociji da situacija u Zvezdi nije loša kako se to nekome čini.

„Slažem se da nije toliko loša. U Evrokupu stojimo bolje nego prošle sezone, sami sebi krojimo sudbinu. Ako pobedimo Dinamo u Moskvi, obezbedićemo prvo mesto u grupi. Situacija u Jadranskoj ligi je lošija, ali još možemo mnogo toga da nadoknadimo i da se plasiramo među pet-šest najboljih ekipa, što donosi učešće u Evrokupu i naredne sezone. Atmosfera u ekipi je dobra, mada ni pre promene trenera nije bila loša“, izjavio je Dragićević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: