Kragujevac: Nikolić ostaje na klupi

Posle najave trenera Radničkog Miroslava Nikolića da će podneti ostavku, situacija u kragujevačkom ligašu smirena, posle sastanka sa Veroljubom Stevanovićem.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Četvrtak, 17.12.2009.

10:32

Default images

Gradonačelnik Kragujevca "ekspresno" je smirio malu krizu u klubu, koju je najavio Miroslav Nikolić rečenicom " da ne želi da zamajava igrače" zbog loše finansijske situacije.

Sastanak sa prvim čovekom grada, doneo je rezultate...Miroslav Nikolić ostaje trener tima koji je jedno od prijatnijih iznenađeja dosadašnjeg dela sezone, pošto Stevanović nije želeo ni da govori o eventualnoj ostavci Nikolića.

Sastanku u skupštini grada prisustvovao je i Ivan Grujin, direktor kluba i pomoćnik gradonačelnika za sport, Jovan Pavlović - Bojadžić.

Pošto je informisan o problemima finansijske prirode u kojima je Radnički, Stevanović je najavio rešavanje problema, a u dogovoru sa njim, Radnički će u petak u jednoj od ključnih utakmica u regionalnoj NLB ligi otvoriti vrata dvorane "jezero" za meč sa Heliosom.

Podsetimo, na početku sezone, trener Nikolić je u intervjuu za B92 rekao da je primarni cilj, izbeći poslednje mesto u regionalnom takmičenju, čime bi stekli pravo da se bore za nastup u ovoj ligi i naredne sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: