I dalje konfuzija oko Hajncea

Izvor: B92, BBC

Utorak, 24.07.2007.

21:03

Default images

Menadžer Liverpula Rafael Benites tvrdi da ne razume zašto Mančester Junajted blokira prelazak Gabrijela Hajncea na Enfild. Liverpul je pripremio 6,8 miliona funti na ime obeštećenja za Argentinca, navedeno je u pismu koje je Hajnceovom agentu poslala uprava Junajteda. To je ujedno i iznos njegove klauzule. Kada je Junajted i pored toga odbio da proda svog defanzivca, Benites je kratko izjavio: " Ne znam u čemu je problem. Znam šta su rekli medijima, ali svi znaju da su već potpisali dokument"

Menadžer Junajteda Ser Aleks Ferguson je čvrst u odluci da ne želi da se veliki igrači iz njegovog tima prodaju čuvenim rivalima.

"Što se mene tiče, Hajnce ne ide u Liverpul. Trenutno pregledamo neke izjave njegovog agenta i odrednice ugovora, i to je sve za sad. Nismo zadovoljni načinom na koji se ponaša njegov agent, i sada se brinemo o tome", rekao je Ferguson u ponedeljak.

Ipak, Benites i dalje insistira da je Liverpulu stavljeno do znanja da je Hajnce na prodaju.

"Veliki klubovi iz različitih zemalja su odavno svesni te situacije", dodao je Španac.

Kako navode ostrvski mediji, Hajnce želi da napusti Mančester, i za njegove usluge su zainteresovani još Juventus i Real Madrid.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: