Ponedeljak, 10.05.2021.

18:15

Verati nije ozbiljnije povređen, igraće na EP

Fudbaler Pari Sen Žermena Marko Verati nije teže povređen i oporaviće se do početka Evropskog prvenstva, prenosi danas francuski Ekip.

Izvor: B92, Tanjug

Verati nije ozbiljnije povređen, igraće na EP
EPA-EFE/YOAN VALAT

Verati je doživeo povredu ligamenata kolena na treningu svog tima što je zabrinulo selektora fudbalske reprezentacije Italije Roberta Manćinija, a Ekip navodi da su testovi pokazali da je u pitanju lakša povreda i da bi fudbaler PSŽ-a trebalo da se vrati na teren za tri nedelje.

Biće spreman za Evropsko prvenstvo.

Prvi meč na kontinentalnom takmičenju selekcija Italije igraće 11. juna sa reprezentacijom Turske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: