Jovanović: Moram da bude zadovoljan pobedom

Vlada Jovanović, trener Mege, čestitao je Primorskoj na dobrom meč u osmom kolu ABA lige.

Izvor: PT

Nedelja, 22.11.2020.

10:40

Jovanović: Moram da bude zadovoljan pobedom
Foto: Mega Soccerbet/Ivica Veselinov

Mladi košarkaši Mege nastavili su sa pobedama, s tim što su ovoga puta uz dosta muke savladali poslednjeplasiranu ekipu regionalnog takmičenja.

"Čestitke mojim momcina na pobedi, a čestitam i Primorskoj na jako dobroj utakmici. Moram da kažem, bez obzira na krajnji rezultat, ne bi bilo nezasluženo da su i oni dobili. U prvom poluvremenu je utakmica bila daleko više na njihovoj strani. Uspeli smo posle toga da uspostavimo odbranu, gde smo u prvom poluvremenu u tom segmenu bili daleko lošiji. Na kraju, delio nas je jedan šut od poraza ili pobede, tako i njih, i moram da budem zadovoljan sam pobedom na kraju. Držali smo skok i odbranili reket, njihova slobodna bacanja koja nisu ušla i naše dve trojke koje su ušle su na kraju rešile utakmicu. Znali smo da će igrati usko i da će nas puštati u šutu za tri poena, danas to nije ulazilo i automatski smo ušli u problem. Još jednom čestitam Primorskoj na dobroj utakmici i želim da im poželim sreću i zdravlje u nastavku sezone", rekao je Jovanović posle pobede.

Mega ima skor 6/2, dok je Primorska na 0/8.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: