Četvrtak, 06.12.2018.

20:14

Ameli Morezmo se vraća trenerskom poslu

Nekada najbolja teniserka sveta, Francuskinja Ameli Morezmo, novi je trener Luke Puja.

Izvor: Z.K.

Ameli Morezmo se vraća trenerskom poslu
Photo by Cameron Spencer/Getty Images

Teniska federacija Francuske je letos objavila da će Morezmo biti novi selektor Dejvis kup tima "musketara", ali ona je ipak rešila da to ne prihvati i posveti se individualnom radu sa Pujom.

Morezmo je trebalo da na funkciji selektora nasledi Janika Nou koji je tim doveo do finala Dejvis kupa u kojem su poraženi u Lilu od tenisera Hrvatske.

Morezmo je vlasnica dva Grend slem titule, u Melburnu i na Vimbldonu. Prethodno je bila trener Endija Marija.

Luka Puj je posle odličnih rezultata u 2017. ove godine imao mali pad na ATP listi i godinu je završio kao 32. teniser sveta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: