Utorak, 21.08.2018.

23:15

Junuzović: Moramo da pobedimo Zvezdu, ali šanse su 50:50

Zlatko Junuzović, krilni napadač Salcburga, na poluvremenu je završio prvu utakmicu sa Crvenom zvezdom.

Izvor: B92

Junuzović: Moramo da pobedimo Zvezdu, ali šanse su 50:50
Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su 0:0 sa Salcburgom u prvom meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Problem je bio mišić, nisam mogao dalje, videćemo sutra šta će biti. Nisam se osećao dobro. Utakmica je bila malo drugačija nego što je normalno, jer je atmosfera bitna, odatle dobijamo motivaciju. Zvezda je bila dobra u defanzivi, tim je kompaktan, dobro su trčali, teško nam je bilo da dođemo do šanse. Znali smo da je Crvena zvezda dobra ekipa, pokušali smo da postignemo gol. U revanšu moramo da pobedimo, ali šanse su 'fifti-fift'“, rekao je Junuzović za TV Arena sport.

Revanš utakmica na programu je za osam dana u Austriji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: