<table class="score" cellpading="0" width="100%" cellspacing="0"> <tfoot> <tr> <td colspan="5"> Gomeš 5,71, Miletić 10</td> </tr> </tfoot> <tbody> <tr class="county"> <td> </td> <td>RAD</td> <td> </td> <td>PAR</td> <td> </td> </tr> <tr class="number"> <td> </td> <td>0</td> <td>:</td> <td>3</td> <td> </td> </tr> </tbody> </table>

Dobrodošli!
Kraj meča
Laka pobeda Partizana, 3:0.
90+1 Kakva šansa za Rikarda!
Brz napad Partizana, počeli su ga mladi Stevanović i Tošić, loptu je prilmio Rikardo na svega sedam metara od gola, šutirao je pravo u golmana Markovića. Ništa od het-trika!
90' Kontra Rada, ali od svega samo korner
Pokušao je Rad da dođe do počasnog gola. Izveli su brzu kontru, odbrana Partizana reagovala je u poslednji čas.
86' Miran završetak susreta
Partizan polako privodi meč kraju. pitanje je samo kojim rezultatom će se završiti susret.
81' Ivanović opet kasni
Nova prilika za goste, Đorđe Ivanović je zakasnio za malo, šansa je propala. Bio je to poslednji kontakt sa loptom za Ivanovića, pošto je umesto njega ušao mladi Filip Stevanović.
79' Đerlek ušao umesto Pantića
Zoran Mirković vrši drugu izmenu, umesto Danila Pantića na terenu je Armin Đerlek.
74' Zakarić izašao
Umesto Gorana Zakarića u timu Partizana na terenu je Zoran Tošić. Odigrao je Zakarić odličan meč.
Rikardov gol za 0:3
71' GOOOOOOOOOL!
Rikardo, po drugi put! Partizan vodi sa 3:0. Odlično se snašao napadač Partizana pred golom posle intervencije Markovića, bio je na drugoj stativi i bukvalno na metar od gol linije ubacio je loptu u mrežu.
70' Izmene u Radu
Stevanović vrši i drugu i treću izmenu u ekipi Rada. Kaslaica je zamenio Ignjatijevića, a Lutovca Marinković.
67' Šansa za Pantića
Prilika se iznenada ulazala Pantiću. Nezgpodno mu se odbila od noge na sveja nekoliko metara od gola, dovoljno da odbrana Rada interveniše i otkloni opasnost.
57' Miran period igre
Igra između dva kaznena prostora. Rad ne uspeva da prebaci težište igre na polovinu gostiju, Patizan rutinski čuva prednost.
52' Rikardo odlično šutirao
Novi pokušaj Partizana. Rikardo Gomeš je šutirao sa 18 metara, izvio se golman Marković koliko je dug, uspeo je da zaustavi udarac i loptu izbaci u korner.
48' Šipčić blokirao šut Zakarića
Lepa akcija crno-belih. Krenulo je sve od Rikada, lopta je stigla posle centaršuta na desnu stranu, sa desetak metara šutirao je Zakarić, ali ga je izblokirao Šipčić.
46' Izmena u radu, Bainović umesto Jovića
Trener Rada Dragan Stevanović odlučio se za zamenu. Od starta drugog poluvremena umesto Marka Jovića igra Filip Bainović.
Počelo drugo poluvreme
Krenuo je drugi deo susreta.
Vazura i Iliev mogu da budu zadovoljni viđenim

Foto: Starsport
Poluvreme, Partizan u svemu bolji
Završeno je prvo poluvreme, bez nadoknade vremena. Istina, nije ni bilo potrebe za tim. Partizan je dominirao, postigli su crno-beli dva brza gola i zasluženo odlaze na odmor sa tom prednošću.
44' Velika šansa za Valijentea
Fantastična šansa za Valijentea. Bio je to prekid sa leve strane, lopta je poslata pred gol Rada, prošla je sve igrače, na drugu stativu je utrčao štoper iz Španije, ali za malo je zakasnio. Uspeo je da zahvati loptu, ali je pogodila samo spoljni deo mreže.
41' Ponovo Zakarić
Goran Zakarić je izuzetno zapažen u prvom delu, možda je i najbolji u timu Partizana u prvom poluvremenu. Ovog puta pokušao je da šutira iz okreta, sa igračem na leđima, uspeo je da uputi udarac, ali nedovoljno precizno.
39' Ivanović pogodio spoljni deo mreže
Još jedna dobra akcija crno-belih i to sa leve strane. Đorđe Ivanović je utrčao u kazneni prostor, šutirao je, ali lopta je pogodila spoljni deo mreže.
37' Pokušaj Zakarića
Slično Zdjelaru pre jednog minuta, oprobao je šut i Zakarić, ali nije bio precizan.
36' Zdjelar šutira preko gola
Saša Zdjelar je dobio loptu u visini kaznenog prostora Rada, šutirao je desnom nogom, ali za malo preko gola.
34' Miran tok meča
Kao da je prednost Partizana uspavala "građevinare". Jalovi su to pokušaji da se ugrozi gol crno-belih. Pokušali su ponovo sa desne strane, ali je Kljajić dobro reagovao.
28' Rad bez prilike
Igrači Rada bukvalno nisu pripretili golmanu Partizana. Gotovo pola sata igre bez opasnijih akcija, tek poneki centaršut, čisto da se Kljajić zagreje.

Foto: Starsport
22' Partizan ređa prilike
Dve odlične prilike za crno-bele koji se očigledno ne zadovoljavaju sa prednošću od 2:0. Đorđe Ivanović je imao sjajnu priliku, šutirao je sa 13 metara, ali je golman Rada odlično intervenisao. Posle kornera, Marković je šutirao u gužvi, ali je odbrana domaćina otlkonila opasnost.
20' Pokušaj Kosovića sa distance
Nebojša Kosović se odlučio na udarac sa udaljenosti veće od 20 metara. Bio je to neugodan udarac, takozvana "žabica", lopta je za malo otišla kraj desne stative gola Rada, od svega samo korner.
Gol Miletića
Slab start domaćina
Rad je primio dva brza gola i sebi znatno otežao posao za nastavak meèa. S druge strane, Partizan mpže mirno da igra jer veæ ima lepu prednost.
Vodeći gol Rikarda
10' GOOOOOOOOOL!
Partizan postiže i drugi gol! Goran Zakarić je upisao drugu asistenciju. Odlično je izveo korner sa desne strane, pronašao na drugoj stativi Nemanju Miletića, koji je sa svega nekoliko metara prosledio loptu u mrežu - 0:2.
Deveti gol Rikarda
Reklo bi se, rutinska realizacija Rikarda Gomeša. Bio mu je to deveti pogodak u sezoni.
5' GOOOOOOOOL!
Partizan vodi! Goran Zakarić je savršeno proigrao Rikarda Gomeša, gurnuo mu je loptu u prostor, a Gomeš je između dvojice igrača Rada uspeo da šutira i savlada Dušana Markovića - 0:1!
3' Prvi nalet Partizana
Zakarić je dugom loptom odlično pronašao Uroševića na levoj strani, on je bio u prilici da centrira, ali je u poslednji čas izblokiran.
Utakmica je počela
Meč je počeo, sa centra su krenuli igrači Partizana.
Stojković se povredio na zagrevanju, Kljajić na golu!
Promena u timu Partizana u poslednji čas. Izgleda da se Vladimir Stojković povredio na zagrevanju, pa će na gol umesto njega Filip Kljajić.
Partizan je favorit
U svakom slučaju, crno-beli su, što zbog tradicije, što zbog pozicije na tabeli i forme, favoriti u ovom duelu. Imaju pet pobeda zaredom nad Radom, koji je do sada svega dva puta uspevao da pobedi tim iz Humske.
Kasalica i Marinković na klupi
S druge strane, trener Rada Dragan Stevanović rešio je da malo promeša karte. Filip Kasalica i Nenad Marinković su na klupi, šansu su dobili Aleksandar Busnić i Nikola Tričković.
Kosović umesto prehlađenog Nikolića
Trener Partizana napravio je samo jednu izmenu u odnosu na ekipu koja je savladala Zemun. Umesto Nemanje Nikolića, koji je van ekipe zbog prehlave u startnih 11 je Nebojša Kosović.

Možda vas zanima

Podeli: