Utorak, 12.10.2021.

17:10

Džordan o vakcini: Verujem u nauku

Legenda NBA lige i Čikago Bulsa, kao i aktuelni vlasnik Šarlot Hornetsa, Majkl Džordan komentarisao je situaciju sa koronavirusom i pravilima uoči nove sezone.

Izvor: SS

Džordan o vakcini: Verujem u nauku
Foto: Profimedia

Pojedine zvezde NBA lige, poput Kajrija Irvinga, odbijaju da se vakcinišu i zbog toga neće moći da igra na domaćim utakmicama Bruklin Netsa zbog ograničenja u državi Njujork.

Lebron Džejms je kritikovan zbog toga što nije želeo da propagira vakcinisanje, jer kako je istakao: "nije njegov posao da uverava druge da to učine".

Džordan je to, pak, učinio, i izneo stav da veruje u nauku i vakcinisanje.

"Ne zabrinjavaju me protokoli, slažem se u potpunosti sa NBA ligom. Svi pričaju o vakcinaciji. Znate, ja verujem u nauku, držaću se toga i nadati da će svi pratiti pravila koja liga daje. Kad se svi tome priključe, sve će biti u redu",
rekao je Džordan, koji smatra i da će favoriti za prsten biti timovi čiji će igrači biti zdravi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

18 h

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: