Aktuelno 0

17.05.2024.

12:30

Kraljica Kamila: "Kralj Čarls je bolje, ali mora da sluša"

Britanska kraljica Kamila izjavila je danas da je kralj Čarls Treći bolje i dodala da mora da ga natera da "sluša".

Izvor: Tanjug

Kraljica Kamila: "Kralj Čarls je bolje, ali mora da sluša"
EPA-EFE/ANDY RAIN

Podeli:

Ona se tako našalila na to što je kralj obavio pet kraljevskih obaveza za 48 sati od kako je ponovo preuzeo javne dužnosti.

Kamila (76) je ćaskala sa gostima na zabavi u bašti u Lemb Hausu u Raju u Istočnom Saseksu, gde su joj glumci Timoti Vest i Hejli Mils priredili performans, preneo je Dejli meil. Kralj Čarls, koji se još uvek leči od raka, rekao je da je oduševljen što su mu lekari dozvolili da ponovo preuzme više javnih angažmana.

Kraljica Kamila ne krije frustracije što njen suprug previše radi, ali upućeni izvori navode da razume i prihvata njegovu neverovatnu radnu etiku.

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se haos? Komšijama preti talas bankrota

Bugarskim ugostiteljima i hotelijerima prete bankroti zbog rastućih cena električne energije u zemlji, a predstavnici ove industrije pozivaju vladu u Sofiji na hitnu intervenciju kako bi se sačuvala stabilnost sektora.

17:04

24.7.2024.

1 d

Svet

Mađarska uzvraća udarac Evropskoj uniji

Mađarska će blokirati fondove Evropske unije za zemlje članice koje su poslale municiju u Ukrajinu dok Kijev ne dozvoli da nafta ruske kompanije Lukoil prođe kroz naftovod na njenoj teritoriji, saopštio je u utorak mađarski ministar spoljnih poslova.

21:43

23.7.2024.

1 d

Podeli: