Aktuelno 18

17.05.2024.

13:57

Milica Pavlović: "Dobila sam poziv da predstavljam Švajcarsku na Evroviziji"

Pevačica Milica Pavlović je komentarisala nedavno održanu Evroviziju u Malmeu.

Izvor: B92.net

Milica Pavlović: "Dobila sam poziv da predstavljam Švajcarsku na Evroviziji"
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Milica Pavlović je organizovala konferenciju za medije u Zagrebu povodom koncerta u tom gradu, ali je tom prilikom komentarisala i Evroviziju.

Ona je pričala i o tome da li bi se prijavila za sledeće takmičenje Pesma za Evroviziju, ali je otkrila i jedan manje poznati detalj od ranije.

Milica je na početku karijere bila blizu toga da se prijavi za Pesmu za Evroviziju sa pesmom Pakleni plan, ali je odbila jer, kako kaže, bila je premlada

"Onda sam 2017. dobila poziv od ljudi koji organizuju takmičenje u Švajcarskoj, jer sam ja rođena tamo, i želeli su da se takmičim za pesmu za Evroviziju za tu zemlju. Ja sam tada promovisala album i uopšte mi to nije bilo ni na kraj pameti jer sam htela da budem odgovorna prema svojoj publici, da ispromovišem taj album i te pesme, odbila sam i tu ponudu. Tako da sada posle 12, 13 godina kad me opet netko pita, naravno da je najlepša moguća stvar da iza zastave svoje zemlje odete i da neko bar čuje za ove naše lepe, male zemlje tamo negde... Ja znam koliko posla imam sa svojim projektima, pesmama, a i sa svojim životom pa ne znam, iskreno, da li bih mogla da ispratim sve to što nosi učestvovanje na Eurosongu, ali ko zna, evo, neka ostane otvorena ta opcija", istakla je ona.

"Apsolutno da sam pratila Eurosong. Ta euforija ne traje samo ovde, evo da vam prenesem pošto dolazim iz Beograda. Skoro svi moji prijatelji su glasali za Bejbi Lazanju, kao i ja. Svim srcem sam bila uz Teya Doru jer mi smo poslali jednu mladu predstavnicu, školovanog glasa, dobro odgojenu i zaista je ona, po meni, briljirala tamo. Ali, susedski sam glasala za Hrvatsku. Ne da mi se dopao Bejbi Lazanja nego već danima pričam o njegovom nastupu, a nisam bila lenja pa sam malo izguglala i istražila kako se ponaša mimo kamere i mimo scene. I naišla sam, po nekoj mojoj proceni, na jednu skromnu personu, na jako dobro odgojenog dečka i aplaudiram i jedva čekam da vidim što će novo izaći iz njegove kuhinje. Osim lazanje, mislila sam na muzičku kuhinju", rekla je pevačica, prenosi Jutarnji.hr.

Podeli:

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: