Utešni revanš Kingsa – Bogdan i Bjelica odlični u pobedi nad Sparsima VIDEO

Sakramento Kingsi su ostali bez šanse za plasman u plej-of, ali su se doskora direktnom konkurentu San Antonio Sparsima revanširali pobedom – 113:106.

Izvor: SV

Ponedeljak, 01.04.2019.

08:21

Utešni revanš Kingsa – Bogdan i Bjelica odlični u pobedi nad Sparsima VIDEO
Tanjug/AP Photo/Darren Abate

Sjajne partije su pružili potencijalni reprezentativci Srbije Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica, ali je najefikasniji u ekipi iz Kalifornije bio Badi Hild sa 26 poena.

Bogdanović je u trijumfu svoje ekipe učestvovao sa 15 poena, 5 asistencija i 3 skoka, dok je Bjelica ubacio 10 i zabeležio 6 uhvaćenih lopti.

Na drugoj strani je, kao po običaju, najbolji bio Lamarkus Oldridž (27 poena, 18 skokova), Rudi Gej je dodao 18 poena, a bivši košarkaš Partizana Davis Bertans je upisao po 3 poena i asistencije, uz jedan skok.

Kingsi su meč rešili tek u poslednjoj četvrtini, u koju se ušlo sa nerešenim rezultatom. Na ulasku u poslednja tri minuta Sparsi su imali pola koša viška, posle pogotka Demara Derouzana, ali do kraja meča puleni Grega Popoviča nisu uspeli da ubace ni jedan poen.

Na drugoj strani, veoma precizni su bili Herison Barns, Vili Koli-Stajn, Dieron Foks i Badi Hild, za trijumf franšize koju predvodi Vlade Divac.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: