Nova vest
Fudbal 0

3.5.2024.

13:27

Klop o Salahu: Ne znam kako bismo to rešili da se ne poznajemo dugo

Trener Liverpula Jirgen Klop rekao je da je njegova svađa sa fudbalerom te ekipe Mohamedom Salahom potpuno razrešena i da nije nanela štetu njihovom dugogodišnjem odnosu.

Izvor: Beta

EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Klop i Salah su se posvađali na terenu pored klupe tokom utakmice protiv Vest Hema (2:2) prošle subote. Kada je Salah posle utakmice upitan za komentar, on je rekao: "Ako progovorim, biće požar".

Gotovo nedelju dana kasnije, Klop je rekao da tu više nije tema.

"Nema problema. Da se ne poznajemo toliko dugo, ne znam kako bismo to rešili, ali toliko dugo se poznajemo i previše poštujemo, da zaista nema problema", rekao je Klop novinarima uoči utakmice protiv Totenhema.

Incident se dogodio kada se Salah spremao da uđe u igru sa klupe, na kojoj je bio drugi put u poslednje tri utakmice.

"Najbolja situacija bi bila da su svi u najboljoj formi, da pobeđujemo, postižemo mnogo golova. Da, onda situacija (sa Salahom) verovatno ne bi bila takva. Onda, prvenstveno, Mo ne bi bio na klupi", naveo je nemački trener.

Klop će na kraju sezone, posle gotovo devet godina napustiti Enfild. On je upitan da li će 31-godišnji Salah biti u planovima novog trenera. Egipatski napadač je u Liverpulu od 2017. godine, a spekuliše se da bi mogao da ode u Saudijsku Arabiju.

"I pre sam govorio kakav je igrač. To je neverovatno. Ali mislim da ne bi trebalo o tome da pričam. Drugi će o tome odlučiti, posebno Mo. Nema naznaka da neće biti tako. Ali ja sam u poslednje vreme zaista pogrešna osoba koja bi trebalo da priča o tome", naveo je Klop.

Podeli:

Komentari 0

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu