Dok svi bruje o trejdu, Lenard razmišlja o reprezentaciji

Dok američki mediji s nestrpljenjem čekaju da li će Kavaj Lenard napustiti San Antonio Sparse, on se koncentrisao na reprezentaciju SAD.

Izvor: AK

Utorak, 17.07.2018.

18:48

Dok svi bruje o trejdu, Lenard razmišlja o reprezentaciji
Foto: Getty images

Kako prenosi ESPN, Lenard razmišlja da učestvuje na reprezentativnim mini-kampu sledeće nedelje u Las Vegasu.

Lenard je na listi od 35 igrača koji su pozvani na trening kamp reprezentacije SAD na Univerzitetu Nevada-las Vegas u aprilu, ali zbog oporavka od povrede kvadricepsa i mogućeg trejda nije bilo sigurno da li će učestvovati.

lMeđutim, s obzirom da kamp predvodi trener Sparsa Greg Popovič, kao selektor SAD, njegov dolazak u Las Vegas bi mogao da bude svojevrsna poruka šta je odlučio.

Što se tiče timova koji su zainteresovani za njega, pominju se Los Anđeles Lejkersi, Filadelfija 76ersi, Portland Trejl-Blejzersi i Boston Seltiksi, ali Sparsi za Lenarda traže dvojicu "jakih" igrača i tri pika prve runde.

Lenard bi mogao da sa Spursima potpiše petogodišnji ugovor vredan 221 miliona dolara, ali navodno razmatra i potencijalni odlazak, a u tom slučaju bi šest meseci nakon trejda mogao da potpiše četvorogodišnji za "samo" 108 miliona.

Ukoliko odluči da na leto 2019. postane slobodan agent, mogao bi da potpiše petogodišnji za 190 miliona, ili četvorogodišnji za 141 u timu koji ima prostora u "seleri kepu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: