Utorak, 10.07.2018.

14:16

Kobi: Tu sam za Lebrona, kao što je Medžik bio za mene

Lebron Džejms je zvanično postao igrač Los Anđeles Lejkersa, a među prvima ga je pozdravila legenda kluba Kobi Brajant.

Izvor: AK

Kobi: Tu sam za Lebrona, kao što je Medžik bio za mene
Foto: Getty images

Džejms je u ponedeljak potpisao četvorogodišnji ugovor vredan 154 miliona dolara sa "jezerašima" koje će pokušati da vrati u plej-of i borbu za titulu.

"Sad je deo porodice. Šta god je potrebno tu sam za njega. Kada sam ja došao Medžik je uradio isto za mene. Karim je uradio istoza mene", rekao je Brajant.

Čelnici Lejkersa su dolazak Lebrona opisali kao istorijski trenutak, a predsednik "Medžik" Džonson je Džejmsa nazvao "posebnim".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: