Lebron Džejms u Lejkersima?

Los Anđeles Lejkersi planiraju da trejduju jednog od boljih igrača u timu Džordana Klarksona da bi doveli jednu od dve zvezde Lebrona ili Džordža.

Izvor: MLJ

Nedelja, 24.12.2017.

09:10

Lebron Džejms u Lejkersima?
Getty Images

Lejkersi još i pre najave povlačenja Kobija Brajanta počeli da grade mlad tim koji je ove sezone pojačan Lonzom Bolom.

Džulijus Rendl i Leri Nens Džunior već imaju iskustva, "budi se" i Brendon Ingram, jedan od pogodaka sa drafta je Kajl Kuzma, ali je Klarkson često preuzimao odgovornost kada je trebalo i Lejkersi su neretko zahvaljujući njemu dobijali mečeve.

Međutim, Klarkson bi na kraju sezone mogao van tima jer Lejkersi očekuju da Pol Džordž i Lebron Džejms postanu slobodni agenti, pa će im biti potreban prostor u seleri kepu.

Mnogo se tokom leta pisalo o tome da će ili Džordž ili Džejms završiti u "Jezerašima". Džordž je otišao u Oklahomu, "Kralj" je ostao u Klivlendu, ali je on na čekanju za 2018. godinu.

"Oni veruju da mogu da trejduju Klarksona i upotrebe taj novac. Ne bi to radili do poslednjeg trenutka za trejd. Klarkson je pomogao timu da pobeđuje ove godine a pošto nemaju pika moraju da pobede što više mogu. Zato mislim da imaju samopouzdanja i da će u vezi sa Klarksonom sklopiti dobar posao da bi se oslobodili tog novca. A svodi se na to da li će juriti jedno ili dva mesta za maksimalnu platu u svom seleri kepu", piše Adrijan Vojnarovski iz ESPN.

Klarkson ima 25 godina i bliži je svom igračkom "prajmu" od Bola ili Ingrama. Zbog toga bi on mogao da bude ulog za tim iz Los Anđelesa koji ipak ne želi da ga se odrekne pre kraja sezone jer će tada postati izvesno hoće li Lebron Džejms napustiti Ohajo ili ne.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: