Ponedeljak, 16.06.2014.

10:29

Lebron: Nisam uradio dovoljno

Najbolji košarkaš Majami Hita Lebron Džejms rekao je da su San Antonio Sparsi zasluženo osvojili titulu jer su bili bolji tim.

Izvor: JT

Default images

Teksašani su do titule došli sa 4-1 u finalnoj seriji, a u odlučujućoj utakmici su na svom terenu slavili sa 104:87.

“Oni su bili mnogo bolji košarkaški tim. Očigledno je da ja nisam uradio dovoljno”, rekao je Džejms.

Džejms je tokom finalne serije imao prosek od 28,2 poena, 7,8 skokova, 4 asistencije i dve ukradene lopte po utakmice i bio je ubedljivo najbolji igrač Hita. Njegovi saigrači mu nisu bili od velike pomoći, pošto su Sparsi odlično sačuvali Krisa Boša, Dvejna Vejda i ostale.

Nisam razočaran u svoje saigrače, samo bih voleo da smo bili bolji, da smo odigrali bolju seriju”, istakao je Džejms.

Američki mediji počeli su da spekulišu da li će Lebron sledeće sezone igrati za Majami, a on nije želeo da im da odgovor odmah po završetku finalne serije.

Sešću sa svojim timom i pozabaviti se tim. Volim Majami, moja porodica ga voli. Ali, očigledno je da o tome trenutno ni ne razmišljam. Svi vi pokušavate da nađete odgovore, ali vam ga ja sada neću dati. Kada dođe taj trenutak, onda ćemo pričati”, naglasio je Džejms.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: