Đinobili: Vrućina kao u Evropi

Košarkaši San Antonio Sparsa Toni Parker i Manu Đinobili izjavili su da im nije smetala visoka temperatura u areni u Teksasu.

Izvor: ÐN

Subota, 07.06.2014.

01:50

Default images

San Antonio je pobedio Majami u prvom meču finalne serije NBA lige rezultatom 110:95, a a meč u "AT&T Centru" obeležili su uslovi slični onima u spa centru.

Kako se meč bližio kraju, temperature je bivala sve veća, da bi u četvrtoj deonici dostigla neverovatna 32 stepena.

Kompletna situacija u hali uticala je na to da kvalitet košarke bude ispod nivoa dve najbolje ekipe u ligi, a na kraju su slavili domaći i stigli do vođstva. Ekipa sa Floride vodila je do poslednje deonice, ali je izlazak LeBrona Džejmsa zbog grčeva bio nepremostiv za aktuelne prvake.

U hali u Teksasu bilo jako vlažno i sparno, što je doprinelo tome da vidimo čak 41 izgubljenu loptu. Do problema sa klima sistemom za vencilaciju došlo je zbog pregrevanja glavnog kola, a radnici nisu uspeli za vreme trajanja susreta da otklone kvar.

U tome nisu uspeli ni po okončanju meča, pa će za drugi susret, subota na nedelju, morati da se instalira novi.

Međutim, to nije smetalo dvojici fenomenalnih košarkaša Sparsa, pošto su oni već igrali u sličnim uslovima u Evropi.

„Osetio sam se kao da igram u Evropi. Nikada nismo imali klimu u Evropi, tako da mi nimalo nije smetalo. Sigurno je da sam igrao više vremena u ovakvim uslovima nego u onima gde postoji klima. U tom slučaju, ništa strašno“, rekao je Đinobili.

„Lično, nije mi smetalo“, kratko se nadovezao Parker.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: