Izvor: RINA

Jedna od najposećenijih destinacija u Srbiji za predstojeće praznike biće planina Zlatibor, a to potvrđuje činjenica da su skoro svi smeštajni kapaciteti popunjeni i traži se krevet više.

Spremna da primi goste i obezbedi im nezaboravne momente svakako je i najduža "Gold gondola".

"Putnici su već navikli da ih na gondoli očekuju zabavni sadržaji zbog kojih će veći deo dana provesti u prirodi, naročito porodice sa decom. Spoj zabave, edukacije i aktivnosti u prirodi pokazao se kao idealna kombinacija za celodnevni boravak na trasi gondole, pa će tako biti i ovog puta. Sadržaji će trajati od 12 do 14 časova, a gondola će za putnike raditi sat vremena duže tokom praznika", kažu za agenciju RINA u Javnom preduzeću "Gold gondola".

Prolećni safari u okolini Ribničkog jezera planiran je za ponedeljak 29. aprila, kada će posetioci moći da se upoznaju sa osnovnim karakteristikama flore i faune na Zlatiboru kroz dinamično predavanje stručnjaka iz Parka prirode Zlatibor.

"U utorak 30. aprila putnici svih generacija imaju priliku da učestvuju u fitnes treningu na međustanici, prema instrukcijama profesionalnog trenera. To će biti prilika da se rekreiraju u prirodi i usvoje nekoliko praktičnih vežbi koje mogu primenjivati i u kućnim uslovima. Istog dana na Torniku će se odvijati kreativna radionica 'Četkica i čašica', koja objedinjuje slikanje na platnu i uživanje u ukusnim napicima uz najlepši pogled sa najvišeg vrha Zlatibora – Tornika", dodaju u JP "Gold gondola".

Vaskršnjoj radionici 2. maja najviše će se obradovati mališani, jer će tog dana moći da pokažu svu svoju maštovitost i kreativnost u šaranju jaja, a u drugom delu programa očekuju ih uzbudljiv "lov na zlatno jaje" i "trka sa kašikama".

U subotu 4. maja putnici zlatiborske gondole ponovo će imati priliku da uživaju u kreativnoj radionici "Četkica i čašica", koja će se održati na Torniku.


"Gold gondola" će, od 27. aprila do 5. maja, raditi produženo, pa će putnici moći da se voze od 9 do 17 časova, dok je poslednja vožnja sa Tornika u 18 časova.

Podeli: