Top10 i kako je Grin oduvao Maksila

Boston Seltiksi su zabeležili drugu pobedu u sezoni, ovoga puta nad Orlando Medžikom, a Džef Grin se pobrinuo da Džejson Maksil dobro zapamti sinoćni meč.

Izvor: SV

Subota, 09.11.2013.

17:01

Default images

Krilni igrač najtrofejnijeg tima u NBA ligi se u finišu druge četvrtne, pri vođstvu domaćeg tima žestoko zaleteo ka košu i bez obraćanja pažnje na centra Medžika prikucao uz faul.



Luolu Dengu je tripl-dabl učinak zamalo izmakao (19p, 11s, 9as), ali je u jednom kontranapadu dokazao da se potpuno oporavio od povrede i da je spreman za igru na Ol-star nivou. Njegova žrtva bio je Gordon Hejvord, a Bulsi su pobedili Džezere sa 97:73.



Finiks Sansi uprkos očekivanjima igraju sjajno, trijumf nad Denver Nagetsima im je već četvrti u sezoni, za koji je najzaslužniji krilni centar Markif Moris. Jedan od braće blizanaca je ubacio 28 poena, uz deset skokova, a žestoke trauma je naneo centru Nagetsa Timofeju Mozgovu. Ruski reprezentativac je na terenu proveo svega pet minuta, bez poena i uz svega dve uhvaćene lopte.



Pogledajte i ostale najbolje poteze sa sinoćnih mečeva.



Kompletan pregled rezultata pročitajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: