Denver obezbedio mesto u plej ofu

Izvor: B92

Utorak, 12.04.2005.

11:08

Default images

U noći izumedju ponedeljka i utorka u NBA šampionatu odigrano je devet mečeva. Lejkersi su u Stejplsu izgubili od lidera Zapada Finiksa sa 108:97. Vlade Divac je u igri proveo 16 minuta i za vreme zabeležio 7 poena, 3 skoka i dve asistencije.

Golden Stejt je doživeo ubedljiv poraz od Denvera 122:106, a Žarko Čabarkapa nije igrao odlukom trenera. Nagetsi su tim trijumfom uspeli da se plasiraju u plej of, tamo gde ih niko nije video u trenutku kada je ekipu preuzimao Džordž Karl.

Ista situacija je bila i sa Darkom Miličićem čiji Pistonsi su pobedili Čikago sa 85:84, tek posle produžetka ali tako i obeybedili titulu u diviziji "Central".

Klivlend je zabeležio važan trijumf protiv Orlanda 114:106. Saša Pavlović je za 10 minuta imao 3 poena. I konačno najbolji utisak od naših igrača noćas je ostavio Predrag Drobnjak. Iako su njegovi Hoksi doživeli novi poraz, ovoga puta od Šarlota, naš reprezentativac je za 30 minuta zabeležio 16 poena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: