Četvrtak, 17.02.2005.

09:49

Netsi bolji od Kingsa,Krstić sjajan

Izvor: B92

Default images

Program u NBA ligi u sredu bio je izuzetno bogat, odigrano je čak 11 utakmica pred All star vikend pauzu. Sakramento je turneju na istočnoj obali nastavio novim porazom, ovoga puta u Nju Džersiju 96:85. Stojaković ponovo nije igrao, ovoga puta obrazloženje tima bila je prehlada.Nenad Krstić je ponovo odigrao odličnu utakmicu sa 18 poena i 8 skokova.

Meč je obekležio Džejson Kid koji je zabeležio novi tripl-dabl:19 poena, 11 skokoka i 10 asistencija. KIngse je predvodio Bibi sa 25 poena.
Detroit je lako savladao Filadelfiju kao gost 93.75. Milićić ponovo nezapažen bez poena za 2 minuta.

Majami je bio ubedljiv protiv LA Klipersa 113:95, Željko Rebrača je ubacio 7 poena. Marko Jarić je prema pisanju američkih medija doživeo novi prelom jedne od sitnijih kostiju u desnom stopalu ( treća metatarzalna kost koju nije ranije povredjivao)i predstoji mu pauza od mesec dana.

Vladimir Radmanović i Žarko Čabarkapa imali su istovetan učinak u duelu Sijetla i Golden Stejta, postigli su po dva poena, ali su neočekivano uspešniji bili gosti iz Ouklenda koji su slavili 117:110.

Najveća uzbudjenja vidjena su u "Flit Centru" gde su Seltiksi pobedili Memfis pogotkom Rikija Dejvisa u poslednjim sekundama. Njujork je napokon nekoga pobedio ubedljivo. u Medisonu je stradao Milvoki 108:90, ali su Niksi i dalje daleko od plej ofa i prave igre.

Naredne noći igraju se samo dve utakmice i potom sledi pauza od pet dana zbog All star vikenda u Denveru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: